Анализи - Хюман Дизайн

Анализи


Личната консултация бързо и лесно ще Ви ориентира за начина, по който сте устроени да функционирате и взаимодействате със света. Изберете подходящия за Вас анализ.

Индивидуален базов анализ


Задълбочен поглед на Вашия тип, Стратегия и Вътрешния авторитет за взимане на решения. Ще разгледаме механизма Ви на взаимодействие с обкръжаващия Ви свят, жизнената сила и неазовите стратегии на ума.

Научете повече

Индивидуален анализ на дете или тийнейджър


Ще разберете с какво се различава детето Ви от Вас. Как е устроено да функционира и взаимодейства със света. Ще получите насоки за коректното отглеждане и възпитание.

Научете повече

Партньорски анализ


Всеки може да има добра и удовлетворяваща го връзка, стига да е влезнал коректно в нея и да разбира механиката на взаимодействие с партньора си.

Научете повече

Анализ на Инкарнационен кръст


Ще получите разбиране защо сте тук, какво е Вашето предназначение в живота. Всеки има специализация, която му се отдава най-добре и която се реализира с най-голяма лекота.

Научете повече

Анализ на Жизнен цикъл


Има моменти в живота, когато човек се чувства като на кръстопът. Ако сте запознати със спецификата на тези трудни периоди може по-лесно да преминете през тях. Това са периоди, в които се случва интензивно учене за собственото Ви предназначение.

Научете повече