Услуги - Хюман Дизайн

Моите услуги


Ако от скоро се интересувате от Хюман Дизайн, то вероятно се чудите от къде да започнете :) Първата стъпка е да генерирате своята Хюман дизайн карта, която може да бъде разчетена или от професионален анализатор, или от Вас самите, след като се задълбочите малко в познанието за Дизайна на човека.

Персоналният подход е за предпочитане, ако нямате възможност да изучавате системата. Препоръчително е на първо време да изберете Индивидуален базов анализ. Така бързо и лесно ще получите много ценна и важна информация за начина, по който сте устроени да функционирате, и ще може да започнете експеримента си веднага.

В груповите занимания ще имате възможност да навлезете в детайли относно различни аспекти в Системата за дизайна на човека. Общуването в група е приятно и обогатяващо преживяване, което доста хора предпочитат. Ако Вие сте от тях, може да се запишете за участие в някои от предстоящите събития.

„ Любовта към себе си се състои в това да приемем своя потенциал и своите ограничения и да им се наслаждаваме по пътя на живота ни. ”

Запазете час за Индивидуален базов анализ